Afbeelding
pr

Scouting Paula Geerts viert 75-jarig bestaan

25 oktober 2021 om 11:29 Overig

HOOFDDORP Afgelopen jaar was voor de Scouting Paula Geerts uit Hoofddorp een memorabel jaar. In 2021 bestond de club  namelijk 75 jaar!  Ondanks de Coronamaatregelen  is het groots gevierd. 

Met een uitgestelde ‘Nieuwjaarsduik’ werd het jubileumseizoen onlangs  afgesloten. Alle leden plonsden tegelijk het meertje van het Haarlemmermeerse bos in, dit ook ten teken dat het nieuwe seizoen geopend was. Een open dag op ‘t eiland, alsmede op ‘t Honk en natuurlijk een reünie konden niet ontbreken in de activiteiten. Ruim 100 oud-scouts waren aanwezig om herinneringen met elkaar op te halen en vooral met elkaar een gezellige avond te hebben.

Als hoogtepunt was deze zomer het jubileumkamp op het Scoutinglandgoed Zeewolde. Hier heeft de gehele vereniging, zo’n 180 scouts, bijna twee weken gekampeerd. Van jong (Bevers) tot oud (PlusScouts) waren er veel activiteiten zowel op het land als op het water gehouden. Er werd volop gezeild, gekanood en spelletjes in het bos gedaan. Tijdens de afsluitende bonte avond werd met elkaar gefeest. 

Scouting Paula Geerts is nog steeds een zeer actieve vereniging waar iedereen welkom is en in iedere speltak wel zijn plezier kan vinden. “Het gedachtegoed van het ‘samen zijn’ en ‘samen spelen’ is hetzelfde als 75 jaar geleden. Samen een gezellige tijd beleven en samen onze omgeving een stuk mooier achterlaten”, zo laat Wouter Edzes namens de Jubileumcommissie Paula Geerts 75 jaar weten. 

“Ook het komende jaar zullen er weer veel activiteiten zijn door en voor onze scouts. Eén van die activiteiten is dat we onze Goedheiligman Sinterklaas helpen om bij vele kinderen op bezoek te komen. Afgelopen jaar was dat helaas niet mogelijk maar dit jaar is iedereen weer van de partij. Het is fantastisch om met nog meer plezier dit kinderfeest te vieren.”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie