Afbeelding
NieuwsFoto.nl

Twee gewonden bij zwaar ongeval Hoofdweg Oostzijde in Lijnden

30 oktober 2021 om 08:48 Ongeval

LIJNDEN Bij een zware aanrijding op de Hoofdweg (N520) is afgelopen nacht een grote ravage ontstaan. Even na 01.00 uur kwamen twee personenauto’s hard met elkaar in botsing op de oostzijde van de Hoofdweg. Een van de auto’s belandde daarbij honderden meters verderop in de vaart. De andere auto kwam midden op de rijbaan op zijn dak tot stilstand. De auto verloor daarbij het motorblok. Dit eindigde op het fietspad. Een derde auto stond zwaar beschadigd in een voortuin. De weg lag bezaaid met brokstukken.

Politie, Koninklijke Marechaussee, meerdere ambulances, brandweer en het traumateam kwamen met spoed ter plaatse. Gezien de complexiteit van de hulpverlening is opgeschaald naar Middel Hulpverlening.


NieuwsFoto.nl

Een persoon zat nog bekneld in de te water geraakte auto. De inzittende is door de brandweer uit het voertuig gehaald en gestabiliseerd op een brancard. Zij is opgevangen door het ambulancepersoneel en met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Ook dit inzittende van de op de kop geraakte auto is naar het ziekenhuis overgebracht.

De exacte oorzaak van de aanrijding is nog onbekend. Volgens het eerste onderzoek zou de aanrijding tijdens een inhaalmanoeuvre zijn ontstaan. De Verkeersongevallenanalyse van de politie is ter plaatse gekomen om de toedracht in kaart te brengen. De Hoofdweg was lange tijd afgesloten in verband met de hulpverlening en het onderzoek. Drie voertuigen zijn weggesleept.

GETUIGEN De politie zoekt getuigen van de aanrijding of opvallend rijgedrag voorafgaand aan het ongeluk. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of via dit contactformulier

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie