Met een beetje meer geluk had Zwanenburg de dubbele cijfer op het scorebord bereikt. Jan Aukes

Vv Zwanenburg wint in slotfase

4 juni 2018 om 07:32 Sport/sport

ZWANENBURG Vv Zwanenburg won in de nacompetitie haar eerste wedstrijd met 2-0 van VVA/ Amsterdam. Beide doelpunten werden in de slotfase gemaakt door Kevin  Verhoeve.

De openingsfase was voor de Amsterdammers. Na een kwartier veranderde dat en waren de teams lange tijd aan elkaar gewaagd. De betere kansen waren voor de thuisploeg die kwam echter voor de pauze niet tot scoren. In de tweede helft was Zwanenburg de beste maar het duurde lang voordat dit in treffers werd uitgedrukt.  In de 85e minuut kon Verhoeve na een goed genomen vrije trap scoren.  Drie minuten later kon diezelfde speler het duel beslissen. Na afloop waren trainer Mehmet Simsek en zijn manschappen al snel bezig met de wedstrijd van volgende week tegen NFC. ‘’Die kennen we goed uit de competitie. We moeten in staat zijn om in Amstelveen als overwinnaar uit de bus te komen.’’