Congreslocatie EXPO Haarlemmermeer zou als perfect alternatief kunnen dienen voor RAI Amsterdam.
Congreslocatie EXPO Haarlemmermeer zou als perfect alternatief kunnen dienen voor RAI Amsterdam. Joop Touw

Evenementenbranche Haarlemmermeer profileert zich als ‘countryside of Amsterdam’

9 november 2021 om 11:57 Overig

HAARLEMMERMEER Convention Bureau Event Park Amsterdam wordt partner van Cvent, wereldwijd het grootste online platform voor de meeting & event industrie. De bestemming Haarlemmermeer zal als zesde Nederlandse bestemming op het internationale boekingsplatform komen te staan als ‘countryside of Amsterdam.’ 

Convention Bureau Event Park Amsterdam bestaat uit organisaties uit Haarlemmermeer. Er zijn zestien hotels bij betrokken zoals Ramada Amsterdam Airport Schiphol, Hotel de Rustende Jager en Hotel Schiphol A4. Verder zijn er twintig locatie aangesloten waaronder Landgoed de Olmenhorst, Stoomgemaal Halfweg en Het Cultuurgebouw. De groep wordt vol gemaakt met waaronder De Smaeck Cateringservice, Marcus Vervoersbedrijven. Van Rossum Facilities en Martine Goulmy, Photography & Design.Na Amsterdam, Maastricht, Eindhoven, Rotterdam en Den Haag is Haarlemmermeer de zesde Nederlandse bestemming die aan Cvent wordt toegevoegd.

Floris Licht, voorzitter van Convention Bureau Event Park Amsterdam, ziet in het partnerschap met Cvent een nieuwe kans om de hotels en evenementenlocaties in Haarlemmermeer internationaal nog beter onder de aandacht brengen.

“Cvent is wereldwijd het grootste online boekingsplatform voor meetings & events. Wij presenteren ons daar als ‘the countryside of Amsterdam’. Met een zeer ruim aanbod aan internationale hotelbrands zijn wij vrijwel altijd beschikbaar, goed bereikbaar en in vergelijking met omliggende steden veel betaalbaarder. Daarnaast bieden wij binnen ons platform een keur aan bijzondere en verrassende eventlocaties en professionele toeleveranciers. Dat onze nationale luchthaven Schiphol midden in onze gemeente is gevestigd is logistiek gezien de kers op de taart. Win-win-win dus.”

“Door ons partnerschap met Cvent rekenen wij erop een hoop internationale beurzen, events en congressen naar de regio te kunnen halen. Kijkend naar ons totale aanbod, waaronder ook de veelzijdige kansen en mogelijkheden van onze grootste congreslocatie EXPO Haarlemmermeer als perfect alternatief voor RAI Amsterdam moet dit zeker gaan lukken!”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie