Allerzielen bij Ankh Uitvaartzorg.
Allerzielen bij Ankh Uitvaartzorg. PR

Ankh Uitvaartzorg organiseert Allerzielenavond

11 november 2021 om 11:01 Overig

HOOFDDORP Per 1 januari 2020 is Brigitte het nieuwe gezicht van Ankh Uitvaartzorg in Hoofddorp. “Sindsdien heb ik vele families mogen begeleiden onder de naam Ankh Uitvaartzorg. In 2020 was dit ook nog voor Kooreman Uitvaartverzorging en per 1 januari 2021 is dit samengegaan naar Ankh Uitvaartzorg. Vanaf 1 oktober werk ik samen met Mirjam Lucas.”

“Beiden weten wij dat ieder mens anders is en dat iedere familie andere wensen en behoeftes heeft”, zegt Brigitte. “Ieder mens is uniek en verdient een passend en op maat gemaakt afscheid. Maar niet alleen het afscheid is belangrijk. Ook nazorg staat bij ons hoog. Rouw kent namelijk geen tijd. Waar de een de draad weer snel oppakt, worstelt de ander na jaren nog om het leven weer op te pakken. Ieder doet het op zijn eigen manier.”

Allerzielen is een gedenkdag uit de westerse rooms-katholieke traditie. Het wordt gevierd op 2 november de dag na Allerheiligen. Inmiddels is dit niet alleen meer een rooms-katholieke traditie, maar wordt het op meerdere locaties georganiseerd en kunnen mensen hun dierbare herdenken.

Zo ook bij Ankh Uitvaartzorg. Afgelopen dinsdag 2 november heeft Ankh Uitvaartzorg voor de eerste keer samen met de nabestaanden alle overledenen herdacht die wij hebben begeleid op hun laatste reis in 2020 en 2021. 

“Daarnaast zijn twee kaarsje aangestoken voor alle overledenen die voor 2020 door zowel mij als Ank Mewafi-de Jonge zijn begeleid. Een mooie avond met een lach en een traan in een informele sfeer. Deze Allerzielen avond was een mooie avond om stil te staan bij je dierbare. Ankh Uitvaartzorg zal dit zeker blijven doen, gezien de hoeveelheid belangstellenden en zoals we altijd zeggen aan het einde van een ceremonie: ‘blijf zijn/haar naam noemen, want niemand mag vergeten worden’.”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie