Roy kan tot op heden in Hoofddorp geen geschikt  appartement kopen voor 290.000 euro.
Roy kan tot op heden in Hoofddorp geen geschikt appartement kopen voor 290.000 euro. Aangeleverd

Roy is verpersoonlijking van woninggekte Haarlemmermeer

11 november 2021 om 13:50 Overig

HOOFDDORP “Goedendag, mijn naam is Roy, 28 jaar en een alleenstaande starter op de woningmarkt. Ik ben op zoek naar mijn eerste huis, maar heb niet de mogelijkheid te overbieden en heb tot op heden niets kunnen vinden in Hoofddorp. Wie wil mij helpen?”

Met deze indringende tekst verpersoonlijkt Roy Pereira de situatie rond koophuizen in Haarlemmermeer. Er is al jaren lang zo goed als niets te vinden, ook niet als je een aardig budget hebt. Liefst zeventig procent van de woningen wordt ruim boven de vraagprijs verkocht.

Roy kan als werktuigbouwkundig ingenieur tot 290.000 euro uitgeven voor een appartement in zijn woonplaats. Een paar jaar geleden had je daarvoor een leuk optrekje kopen, maar tegenwoordig moet je terug naar de bank om te proberen nog enkele tienduizenden euro’s los te peuteren. Zonder een rijke pa word je waarschijnlijk uitgelachen. 

Wie helpt Roy? Wie kent een persoon die zijn of haar woning tegen de taxatiewaarde zou willen verkopen en geen overbiedingen hoeft? Mail hem via ikwileenwoning@hotmail.com.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie