Afbeelding
Rechtenvrije foto

Schoentjes zetten en sinterklaasfeest in de bibliotheek

21 november 2021 om 11:07 Overig

HAARLEMMERMEER Sinterklaas is weer in het land en hij komt ook langs bij de Bibliotheek Haarlemmermeer! Speciaal voor alle kinderen worden er komende tijd twee leuke Sinterklaasactiviteiten georganiseerd.

Van maandag 29 november t/m vrijdag 3 december mogen alle kinderen hun schoentje zetten in de bibliotheek! In de nacht van 3 op 4 december komen Sinterklaas en zijn pieten namelijk langs bij alle vestigingen van de bibliotheek en vullen zij alle schoentjes met een heel mooi cadeautje. Vergeet niet om een mooie kleurplaat of tekening in je schoen te doen met daarop je naam en leeftijd. Zo weet de Sint precies van wie de schoen is. Vanaf zaterdag 4 december mag je je schoentje komen ophalen en ontdekken wat er in zit...

SINTERKLAASFEEST Sinterklaas is bijna jarig! En dat gaan we vieren tijdens het Sinterklaasfeest in de Bibliotheek-Floriande! Op woensdag 1 december van 15.00 tot 16.00 uur én van 16.00 tot 17.00 uur gaan we voorlezen, Sinterklaasliedjes zingen en iets voor de Sint knutselen! Het feestje om 15.00 uur is al vol, maar om 16.00 uur zijn er nog wat plekken! Zien we je dan? Aanmelden voor het feest kan via aanmelden@debibliotheekhaarlemmermeer.nl o.v.v. Sinterklaasfeest. 

MEER INFORMATIE Kijk voor meer informatie over de Sinterklaasactiviteiten en voor Sinterklaaskleurplaten op www.debibliotheekhaarlemmermeer.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie