Annemieke van Saarloos werd door VHZ (Nieuw- Vennep) en Smash’86 (Hoofddorp) gehuldigd voor haar werk voor het volleybal.
Annemieke van Saarloos werd door VHZ (Nieuw- Vennep) en Smash’86 (Hoofddorp) gehuldigd voor haar werk voor het volleybal. pr

Wat een prestatie: Mieke is vijftig jaar volleybalscheidsrechter

23 november 2021 om 09:16 Overig

HOOFDDORP Annemieke van Saarloos is vrijdag te midden van de verenigingen VHZ (Nieuw- Vennep) en Smash’86 (Hoofddorp) gehuldigd in verband met haar prestatie als zijnde vijftig jaar volleybaljaarscheidsrechter bij de NEVOBO. Ze werd door de twee verenigingen in het zonnetje gezet en verwend met bloemen, een oorkonde en een medaille van verdienste.

Annemieke leverde een bijna ongekende prestatie in de volleybal scheidsrechterwereld: al op haar 17e jaar startte ze als scheidsrechter. Annemieke begon ooit in Delft en kwam vervolgens via Leiden, Hillegom in Haarlemmermeer terecht. Op dit moment fluit ze zelfs wedstrijden op het niveau promotieklasse. Kortom, zij heeft een geweldige en langdurige carrière als scheidsrechter opgebouwd. En natuurlijk was ze ook actief als volleybalster en is twaalf jaar lid bij Smash’86.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie