General manager Rob van der Beek: “De locatie direct naast het station is super."
General manager Rob van der Beek: “De locatie direct naast het station is super." Robert Joore
BAANDICHTBIJ.NL

Nieuw IntercityHotel zoekt enthousiast team

6 december 2021 om 16:00 Economie

HOOFDDORP Op 1 februari van het nieuwe jaar openen de deuren van het gloednieuwe IntercityHotel Amsterdam Airport in Hoofddorp. Vlak naast het station, met zicht op de Geniedijk, krijgt het hotel steeds meer vorm. ‘Nu de binnenkant nagenoeg klaar is en we volop bezig zijn met het buitengebied, is het de hoogste tijd om ons team compleet te maken’, aldus general manager Rob van der Beek. ‘Vooral mensen voor het restaurant, keuken en receptie zijn van harte welkom!’

Het IntercityHotel telt straks 280 kamers, vergaderzalen met plek voor zo’n 220 mensen, restaurant, spa, fitnessruimte en een terras met uitzicht op de weilanden. Rob: “De locatie direct naast het station is super. Zowel voor onze gasten als onze toekomstige medewerkers. Inmiddels ben ik al een stuk op weg met het team; de afdelingshoofden zijn er. Maar willen we op 1 februari meteen lekker draaien, dan zijn er nog flink wat handen nodig.”

Servicegericht
“We zoeken vooral mensen met een servicegerichte instelling. Mensen die het leuk vinden om in een hotel te werken en onderdeel te zijn van een gloednieuw team. Of je nu net van school komt of opzoek bent naar een nieuwe uitdaging, dat maakt niet uit. Samen zetten we de schouders eronder om er iets moois van te maken. Ook al heb je niet de juiste vaardigheden, die kunnen we je uiteraard aanleren met een opleiding of training. Natuurlijk kennen wij de uitdagingen van de arbeidsmarkt. Daarom stellen we ons graag flexibel op en denken we mee over de juiste privé-werkbalans. Bij ons werk je - parttime of fulltime - in shifts en kunnen we diensten heel goed plannen. Dat maakt het overzichtelijk. Wil je vroeg in de ontbijtshift of juist later op de dag beginnen; het kan hier allemaal. Ik nodig mensen dan ook van harte uit om eens een keer te komen praten en de sfeer te proeven!”

Informele sfeer
IntercityHotel is onderdeel van de Deutsche Hospitality Group, waar ook de merken Steigenberger en Jaz onder vallen. “Het design van dit licht vormig hotel is van de Italiaanse ontwerper Matteo Thun. De diverse zitjes zorgen voor een heel informele sfeer; alles is fris, modern, open en kleurrijk. Wat we belangrijk vinden is dat de CO2-footprint van dit nieuwe hotel zo laag mogelijk is. We koken gasloos, hebben 400 zonnepanelen op dak en daarmee zijn we al 65% meer energiezuinig dat wettelijk van ons wordt gevraagd. Daar zijn we zeker trots op!”

Kom solliciteren
Benieuwd naar de openstaande vacatures voor het nieuwe IntercityHotel in Hoofddorp? Neem dan contact op met Dewi Oonk via amsterdam-airport@intercityhotel.com.
Kijk voor een sfeerimpressie alvast op www.intercityhotel.com.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie