Afbeelding
Politie.nl

Ernstig gewonde bij schokkende woningoverval in Zwanenburg

6 december 2021 om 15:23 Inbraak

ZWANENBURG Zondagochtend rond 06.30 uur werden de bewoners van een huis aan de Friedalaan overvallen door vijf mannen. Deze mannen beroofden de bewoners van geld en een aantal persoonlijke bezittingen. Bij de overval werd ook geweld gebruikt, waardoor twee bewoners: een 30-jarige man en een 21 jarige vrouw gewond raakten. Beiden werden voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De vrouw bleek ernstig hoofdletsel te hebben en zij werd in het ziekenhuis opgenomen.

OPROEP GETUIGEN De daders zijn na de overval rond 06.30 uur vermoedelijk gevlucht in een donkerkleurige auto met deels donkere ramen. De recherche doet onderzoek en is op zoek naar mensen die mogelijk zondagochtend in Zwanenburg deze auto hebben zien rijden, of die mogelijk meer informatie hebben over deze woningoverval.

De politie stelt de volgende vragen aan het publiek:
- Weet u welke verdachten hierbij betrokken zijn geweest?
- Heeft u andere informatie over deze zaak?
- Heeft u camerabeelden vanuit de omgeving? Neem dan contact op de politie via tel.nr. 0900-8844, of deel anoniem informatie via Meld Misdaad Anoniem, tel.nr. 0800-7000.

De recherche neemt graag kennis van eventuele (camera)beelden uit de omgeving van de Friedalaan op zondagochtend tussen 06.10 en 06.40 uur. Wie iets verdachts op camerabeelden heeft gezien dat met deze woningoverval te maken kan hebben, wordt vriendelijk verzocht deze te uploaden via dit formulier (politie.nl) onder vermelding van zaaknummer: 2021252432.

Getuigen kunnen zich melden via tel.nr. 0900-8844 of via een online tipformulier.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie