Marjolein Steffens- van de Water is opnieuw lijsttrekker van HAP.
Marjolein Steffens- van de Water is opnieuw lijsttrekker van HAP. pr

HAP: kandidatenlijst vol diversiteit

20 december 2021 om 09:58 Overig

HAARLEMMERMEER Jong en ouder, ervaring en aanstormend politiek talent en natuurlijk afkomstig vanuit de diverse dorpen en wijken in Haarlemmermeer; de kandidatenlijst van HAP – Haarlemmermeerse Actieve Politiek – voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart volgend jaar wordt gekenmerkt door diversiteit. 

Marjolein Steffens- van de Water is opnieuw lijsttrekker. “Ik ben trots op deze kandidatenlijst en op het feit, dat de leden mij het vertrouwen hebben gegeven onze lokale partij in de campagne als lijsttrekker te vertegenwoordigen”. 

Naast een aantal nieuwkomers telt de lijst ook verschillende meer ervaren kandidaten, van wie een aantal op dit moment al deel uitmaken van de gemeenteraad. Steffens, op dit moment wethouder Fysieke leefomgeving, Jeugd en Onderwijs, Vastgoed en Doelgroepenbeleid, zegt ernaar uit te kijken om met deze enthousiaste en betrokken groep kandidaat-raadsleden de strijd aan te gaan met als inzet het vertrouwen van de kiezer. 

“Op onze kandidatenlijst staan mensen die zich met het hoofd en het hart zullen inzetten voor onze inwoners en ondernemers én natuurlijk voor de vele organisaties en vrijwilligers die Haarlemmermeer rijk is. Van al onze kandidaten is bekend, dat zij in hun eigen leefomgeving het verschil weten te maken. Een aantal van deze kandidaten doet dit inmiddels ook al als volksvertegenwoordiger.”

“De nieuwkomers op de lijst staan te popelen om die stap te zetten. En wel namens HAP, de partij die zich door de jaren heen immers heeft bewezen lokaal, sociaal en betrokken te zijn in het politieke besluitvormingsproces.’ Dezer dagen wordt de laatste hand gelegd aan het HAP verkiezingsprogramma, waarin de partij concreet formuleert wat zij voor de nabije en verdere toekomst van Haarlemmermeer voor ogen heeft.”

Begin januari start de campagne die ervoor gaat zorgen, dat de boodschap vanuit het lokale Haarlemmermeerse perspectief zo breed en overtuigend mogelijk wordt uitgedragen. Raadslid Nikkie Elfers is ook deze campagne de campagneleider: “Met een enthousiast en sterk campagneteam en deze kandidatenlijst ben ik vol vertrouwen over de verkiezingsuitslag voor HAP straks in maart.”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie