Speciaal ontworpen logo voor jubileumfeest van poppodium Duycker
Speciaal ontworpen logo voor jubileumfeest van poppodium Duycker Lotte de Waal

Duycker hoopt op nieuw jubileumfeest

25 december 2021 om 13:21 Overig

HOOFDDORP In februari ging het 10-jarig jubileum van poppodium Duyker ongemerkt voorbij. Na de versoepelingen van het afgelopen najaar hoopten ze hun jubileum begin 2022 te vieren. Met het oog op betere tijden werd voor dit feest het laatste weekend van januari geprogrammeerd.

Half is de titel van het weekend, wat staat voor ‘Het AllerLaatste Feestje’. Het feestje gaat gepaard met optredens van maar liefst 10 verschillende acts. Op vrijdagavond 28 januari trappen bands als Goldband, Hang Youth, Postie, Total Seclusion en anderen het jubileumfeest af. Zaterdagavond 29 januari staat geheel in het teken van het genre mash-up. Memphis Maniacs Productions presenteert een avondvullende ‘live electronic music experience’ met drie acts.

Zoals het podium zelf vermeldt, wordt er dit weekend feest gevierd alsof het om het laatste feestje ooit gaat. “De afgelopen tijd heeft mensen aan het denken en laat zien dat de dag die je had gepland voor morgen opeens heel anders kan uitpakken. Maar wees gerust, het is niet echt ons allerlaatste feestje hoor”, verduidelijkt marketeer Jolinde Beuling.
Door de winterlockdown is de kans klein dat het jubileumfeest gevierd wordt in januari, daar is het podium zich bewust van. Maar ze verliezen de moed nog niet. “Dat we ons jubileum gaan vieren staat vast, we hopen dat het in 2022 lukt. We roepen geïnteresseerden op wel tickets te kopen. Als we genoodzaakt zijn om ons jubileumweekend te verplaatsen dan blijven de gekochte tickets namelijk geldig voor de nieuwe datum,” zegt programmeur Onno Blom.

“Dat we ons jubileum gaan vieren staat vast”

Er zijn losse tickets verkrijgbaar voor beide dagen in januari. Voor wie beide dagen niet wil missen is er een festival passe-partout beschikbaar. 

Meer informatie over de inhoud van het programma, prijzen en tickets zijn verkrijgbaar op de website van poppodium Duycker via duycker.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie