Midden in het bos staat de versierde kerstboom.
Midden in het bos staat de versierde kerstboom. Eigen foto

Haarlemmermeerse Bos ook in de kerstsfeer

22 december 2021 om 11:55 Overig

HOOFDDORP Op de dag, dinsdag 21 december, dat de winter officieel begon liep de heer Janssen samen met zijn kleinkind in het Haarlemmermeerse Bos. Na dagen van bedompen en vochtig weer, scheen dinsdag de zon volop, heerlijk winterweer. 

Na het beklimmen van de Big Spotters Hill liep het tweetal richting de auto toen hun aandacht werd getrokken door en kerstboom. Midden tussen de populieren stond daar een versierde kerstboom, met glimmende kerstballen en versieringen. “Dat verwacht je niet”, aldus de heer Janssen. “Snel even een fotootje maken om thuis te laten zien dat ik het niet heb verzonnen. Toch wel bijzonder dat iemand dat doen.”

De foto bereikt ook de redactie van deze krant. Na wat Gegoogle blijkt het niet de eerste keer te zijn dat er een versierde kerstboom in het bos wordt gepland. Al sinds 2014, toen Roos Doldrop-Brock wat gezelligheid in het bos wilden brengen, is de kerstboom jaarlijks te bewonderen. Of zij ook dit jaar en de andere jaren verantwoordelijk is voor de versierde kerstboom is onbekend. 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie