Een kunstwerk maken kan ook thuis.
Een kunstwerk maken kan ook thuis. Eigen beeld

Pier K gaat creatief de lockdown te lijf

28 december 2021 om 10:17 Overig

HAARLEMMERMEER Helaas moeten de deuren van kunstencentrum Pier K tot 14 januari gesloten blijven. Dat betekent niet dat je niet helemaal stil hoeft te zitten. Online zijn gelukkig genoeg alternatieven te vinden om inspiratie op te doen en tips om thuis creatief bezig te blijven. Voor jong en oud!

Ken je Muziekpier al? Op deze website staan vele video’s met de leukste opdrachten, lessen en uitdagingen, opgenomen door de docenten van Pier K. Van oefeningen voor drums en gitaar tot muziek maken op je computer, van Korean painting tot schetsboeken en collages maken en van zang-, spel- en dansopdrachten tot de leukste video’s voor de allerkleinsten. Er is voor ieder wat wils. Neem snel een kijkje op https://muziekpier.pier-k.nl en doe mee!

Zoek je nog meer video’s voor alle disciplines? Dan is 24creatief de website voor jou. 24creatief is een initiatief van OCK, Vereniging Overleg Cultuurparticipatie en Kunsteducatie Noord-Holland, waarbij zo’n 23 kunstenscholen uit Noord-Holland aangesloten zijn. Hier vind je workshopvideo’s op het gebied van muziek, dans, beeldende kunst, fotografie, knutselen, theater en meer. In deze bijzondere tijd zitten we niet bij de pakken neer! Integendeel, we zijn gewoon extra creatief bezig. Wat je ook wil doen, er zit vast een workshop tussen die je aanspreekt. Veel plezier en creativiteit gewenst! Kijk op https://24creatief.nl.

 Wist je dat er vanaf januari veel nieuwe cursussen en workshops starten bij Pier K op het gebied van muziek, zang, dans en ballet, theater en musical en beeldende kunst? Ook kun je je nog aanmelden voor cursussen die al gestart zijn.

Kijk snel op www.pier-k.nl welke cursus of workshop jij straks gaat volgen!

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie