De politie werd meerdere keren ingeschakeld bij het conflict.
De politie werd meerdere keren ingeschakeld bij het conflict. NieuwsFoto.nl

Boze ‘Meester Visser-buur’ krijgt van echte rechter hoge boete

31 december 2021 om 10:49 Overig

LIJNDEN De boze hoogbejaarde man die in Lijnden het leven van zijn jonge buren lastig maakt, moet van de rechter een boete betalen van 27.650 euro.

De man maakte zich in februari 2020 belachelijk in het tv-programma Mr. Frank Visser doet uitspraak, dat hij en zijn dochter hadden ingeschakeld. Hierin lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. In de uitzending werd het conflict uitgelicht tussen vliegtuigspotter Piet en zijn nieuwe buren Wesley en Manon. Die zouden onder andere zijn uitzicht bederven.

Piet was niet voor rede vatbaar en wond zich op over twee schuttingen die door de buurman zijn verwijderd en niet goed zouden zijn teruggezet. Aan de andere kant was juist zijn bouwvallige schuur een gevaar voor de buren.

Inmiddels heeft Piet al tierend met zijn wandelstok staan zwaaien en dreigde de situatie met de buren meerdere keren uit de hand te lopen. Zo schoot hij eens met een alarmpistool in het rond om het stel te intimideren. 

Visser deed in het programma een uitspraak die in het voordeel was van de jongeren. Daar trok de boze buurman zich niets van aan. Nu de echte rechter zich heeft uitgesproken zit er meer dwang achter het vonnis.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie