Celine Cairo staat op 25 februari in Duycker.
Celine Cairo staat op 25 februari in Duycker. Promotiebeeld

Frisse Duyck: volop nieuwe namen in 2022

9 januari 2022 om 11:58 Overig

HOOFDDORP Voor Frisse Duyck speurt poppodium Duycker maandelijks naar opkomende namen uit de Nederlandse muziekscene. Iedere editie worden er 2 á 3 bands of artiesten geprogrammeerd om het publiek in Hoofddorp kennis te laten maken met de nieuwste acts. Voor begin 2022 heeft programmeur Kay Koopmans de eerste opkomende bands en artiesten al bevestigd.

Op donderdag 10 februari verwacht het podium Bony Macaroni met hun tragikomische emo-pop, deUtrechtse Bongloard met hun harde garagerock en Noys met de perfecte balans tussen post-punk en new-wave.

Op vrijdag 25 februari komt Celine Cairo en de andere namen worden nog bevestigd. Singer-songwriter Celine Cairo komt met haar nieuwe album ‘Overflow’, dat door muziektijdschrift OOR wordt omschreven als “Dromerig en zeer overtuigend”.

Op donderdag 14 april komen singer-songwriter Nevin met sferische gitaren, nostalgische synths en eerlijke teksten, het duo simulation adaptation met hun psychedelische indiepop en de 19-jarige multi-instrumentalist en songwriter Jelte.

Of een band nu zijn eerste optreden geeft of allang is ontdekt door 3FM maakt de programmeurs niet veel uit. “We willen ons publiek uitdagen om niet alleen te komen kijken naar bekende namen, maar ook de charme te zien in het ontdekken van nieuwe bands en hun vernieuwende muziek,” vertelt Koopmans.

Meer info en tickets voor deze avonden zijn verkrijgbaar via de concertagenda van poppodium Duycker op www.duycker.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie