Afbeelding
Laurens Bosch

Inbreker kookt, slaapt en doucht in woning in Hoofddorp

9 januari 2022 om 18:42 Overig

HOOFDDORP Een atypische inbreker is zondagmiddag gevlucht vanuit een woning aan de Zuidertoren. De man een ruit in de voordeur verbroken en de woning betreden. De bewoonster was op dat moment niet thuis. Eerder op de avond heeft de man bij buurtbewoners gevraagd of hij zijn telefoon kon opladen. Zij hebben dit geweigerd, waarna de man is vertrokken.

De inbreker heeft zichzelf via het ruitje in de voordeur toegang tot de woning verschaft, gekookt, gedoucht en de auto van de bewoonster gebruikt, waarna hij is teruggekomen. De man heeft in bed geslapen toen hij vanmiddag is gewekt. Familie was op de hoogte gesteld dat de ruit van de voordeur was verbroken, waarna zij ter plaatse kwamen om polshoogte te nemen. Een van de familieleden is de woning binnen gegaan en trof de man aan in bed. De inbreker schrok daarvan en is er te voet vandoor gegaan.

De man had geen schoenen en droeg een shirt met korte mouwen. De politie heeft naar hem gezocht, maar niet aangetroffen. De recherche heeft de zaak in onderzoek. Er zijn meerdere bewijsmaterialen, waaronder kleding in beslag genomen.

Woningcorporatie Ymere is ter plaatse gekomen om de sloten te vervangen.

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie