Afbeelding
Eigen foto

Het is je boy Boef.

19 januari 2022 om 14:00 Dieren

HAARLEMMERMEER Mijn naam is boef en ik ben 6 lentes jong. De meeste mensen zullen mijn naam niet gelijk bij mij linken. Maar ik ben echt een klein boefje, want voordat je het weet heb ik je hart gestolen.

Ik ben een klein, druk baasje. Ik vind het heerlijk om te rennen, te dollen en lekker actief bezig te zijn. Ik ben niet alleen maar een drukte maker hoor. Ik hou er ook van om na een drukke dag lekker op de bank naast je neer te ploffen. En als het even kan lekker op schoot te kruipen voor een nodige knuffelsessie.

Ik ben een groepsdier. Ik hou ontzettend van mensen om me heen. Dit is dan ook echt wel een aandachtspunt(je). Ik zoek iemand die 24/7 tijd met mij wilt doorbrengen en geen 23/7.

Ik vind alleen zijn gewoon echt verschrikkelijk en kan het ook echt niet. En waarom zou je alleen dingen gaan doen, terwijl samen veel gezelliger is. Zo denk ik erover, ik hoop jij ook?

Er zijn vaak veranderingen in mijn leven geweest. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik daar wel een beetje klaar mee ben. Ik kan gewoon niet zo goed omgaan met veranderingen. Ik word daar erg zenuwachtig van en dan ga ik mij nog meer vastklampen aan mijn eigenaar. Terwijl ik mijn naam ook een beetje eer aan moet doen en niet alleen maar alles eng hoef te vinden. Dus ik zoek een rustig huishouden ( het liefst van 1 /2 volwassenen ) met een vaste routine. En ook geen andere huisdieren. Ik wil echt de aandacht voor mijzelf zonder het te hoeven delen.

Wandelen vind ik leuk om te doen. Dan kunnen we gezellig samen de beurt verkennen. Ik zou het geweldig vinden als er dan ook een balletje mee gaat, ik hou echt van dat spelletje!

Soms kan ik buiten naar andere honden wat stommer doen, vooral als ze mijn balletje willen stelen. Ik vind dat niet grappig, want ik ben de boef.

Mijn basiscommando’s zijn echter wel echt weggezakt. Hier valt echt nog veel winst te behalen. Dus een cursus zou voor ons allebei goed en leuk zijn om te doen. Nog meer tijd samen!

Ik moet nog 1 laatste ding aan jullie kwijt. Ik heb een beetje last van mijn oogjes, hierdoor zie ik niet helemaal optimaal. Om mijn oog zo goed mogelijk te verzorgen, krijg ik 2x per dag een druppeltje. Dit vind ik wel een beetje stom, maar het is voor een goed doel.


Heerlijk in zijn mandje.... - Eigen foto

Sorry dit is echt het allerlaatste puntje en dan ben ik echt klaar. Hou je ervan om verstoppertje te spelen? Dan ben ik ook echt een geschikte huisgenoot. Ik vind het heerlijk om me helemaal in te rollen in een dekentje of in een mandje. Dat is echt heel lekker warm hoor. En om eerlijk te zijn, vind ik het leuk om me eigenaar te foppen. Als jij zoekt, blijf ik nog even lekker warm liggen.

Heb ik jullie hart gestolen? Wil je met mij 24/7 dingen ondernemen en werken aan mijn aandachtspuntjes? Wil je met mij na cursus lekker op de bank neerploffen en kun je mij bieden wat ik nodig heb. Stuur dan snel een email naar mijn verzorgers en wie weet nodigen ze jou uit om kennis met mij te maken. Mijn verzorgers willen graag wat over jou weten, over je werk- en woonsituatie en je motivatie. De mail kan verzonden worden naar: sdo@dierenbescherming.nl.

Heerlijk in zijn mandje....
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie