Het Oriongebouw-in Hoofddorp.
Het Oriongebouw-in Hoofddorp. pr

Bayer verhuist naar inspirerende werkomgeving in Hoofddorp

17 januari 2022 om 16:32 Overig

HOOFDDORP Bayer vestigt zich vanaf 1 augustus 2022 in het Oriongebouw-in Hoofddorp, vlakbij luchthaven Schiphol. Het bedrijf in zelfzorggeneesmiddelen brengt circa 350 medewerkers die op dit moment werkzaam zijn in Amsterdam en Mijdrecht samen op de nieuwe locatie .De verhuizing komt op een logisch moment: de huur van het kantoor in Amsterdam loopt af en de locatie in Mijdrecht is toe aan vernieuwing. 

De beslissing tot verhuizing maakt onderdeel uit van een reeks initiatieven bij Bayer om duurzamer te gaan werken, waaronder het inrichten van werken op afstand. De keuze is mede op het Orion-gebouw gevallen omwille van de mogelijkheid tot hybride werken en het ontmoeten van elkaar. Daarnaast wil Bayer een inspirerende werkomgeving bieden voor de brede diversiteit aan teams. Bayer zal het kantoor inrichten volgens het nieuwe kantoorconcept dat de groep wereldwijd wil toepassen.

De verhuizing naar Hoofddorp betekent ook dat Bayer na meer dan een halve eeuw vertrekt uit Mijdrecht. Bayer is actief in Mijdrecht sinds 1970. 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie