Nilo Berrocal met verhalen over de liefde
Nilo Berrocal met verhalen over de liefde Onbekend

Nilo Berrocal: Een boeket verhalen over de liefde

26 januari 2022 om 16:52 Lokaal Deel je nieuws

Haarlemmermeer - Het Zondagmiddagpodium presenteert op 30 januari om 14.00 uur Nilo Berrocal met Een boeket verhalen over de liefde in De Jeugd van Gisteren, Beemsterstraat 4 te Hoofddorp.

De regisseur/acteur Nilo Berrocal heeft in Nederland furore gemaakt als verteller. Voor het Zondagmiddagpodium komt hij met een boeket verhalen over de liefde. Want ieder mens heeft een diep verlangen om bemind te worden en lief te hebben.

In alle culturen zijn verhalen over de liefde te vinden. Bijvoorbeeld over de indianen van de Amazone die langs de oever van de grote rivier op zoek gaan naar hun wederhelft. De goden van het grote regenwoud fluisteren in hun oren verhalen over de lust en het genoegen van de liefde. Maar eigenlijk willen ze de bewoners van het grote bos in de maling nemen.

Of het verhaal van de Griekse goden die de eerste mens hebben gemaakt. Ze schrikken van hun eigen creatie en willen deze verzwakken en zelfs vernietigen. Maar het is te laat, want dit schepsel is al op zoek gegaan naar de liefde. In Mexico, op de allergrootste muzikantenmarkt van de hele wereld, ontmoeten Carlos en Maria la Paloma elkaar. Hun explosieve passie wordt jaren later nog vurig bezongen.

Nilo neemt u mee door het labyrint van de liefde en alle perikelen die deze kan veroorzaken. Met zijn bamboefluiten en gitaar trakteert hij u op de klanken van Zuid-Amerikaanse evergreens en onthaalt hij u op een hilarische reeks aan liefdestaferelen.

Belangrijk: kaartverkoop & toegang

In verband met mogelijke coronamaategelen bent u verplicht om uw kaarten à € 5,00, inclusief een kopje koffie/thee, te reserveren per telefoon of e-mail. Reserveer telefonisch uw kaarten en vervoer met RegioRijder op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur via tel. 023 – 569 8873. Of stuur een e-mail vóór vrijdag 9.00 uur naar zondagmiddagpodium@meerwaarde.nl. Voor uw bezoek aan de voorstelling heeft u altijd uw QR-code nodig, dit kan via uw smartphone of uitgeprint op papier. Meer informatie op: https://coronacheck.nl/nl/.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie