The Red Strats
The Red Strats Onbekend

The Red Strats met een ode aan Cliff and The Shadows

25 maart 2022 om 08:27 Overig

ZWANENBURG Het Zondagmiddagpodium presenteert op 27 maart om 14.00 uur The Red Strats met een ode aan Cliff and The Shadows in Dorpshuis Zwanenburg-Halfweg, Dennenlaan 133,  te Zwanenburg.

Een bekende naam bij het Zondagmiddagpodium: The Red Strats. Deze rasmuzikanten staan al ruim 40 jaar op de bühne om het publiek een bijzondere trip naar de sixties te bezorgen. Zij brengen daarbij een ode aan Cliff Richards and The Shadows. Prachtige nummers als ‘Move It’, ‘Living Doll’, en ‘The Young Ones’ komen langs, evenals ‘Apache’, ‘Shadoogie’ en ‘Wonderful Land’.

Heel bijzonder is dat The Red Strats niet zomaar de nummers van hun geliefde artiesten ten gehore brengen, maar ook alles uit de kast halen om de oorspronkelijke sound te benaderen. Dankzij speciale apparatuur uit de jaren zestig kunnen zij het authentieke geluid van The Shadows weer tot leven brengen. En uiteraard spelen zij op de rode gitaren waarmee The Shadows sinds de zestiger jaren hun nummers speelden: de Fender Stratocaster. Sterker nog, de band is hiernaar  vernoemd: Strat is de muzikantenbenaming voor deze gitaren.

Ook andere bands uit de jaren zestig worden geëerd door The Red Strats. Buddy Holly bijvoorbeeld of de Maskers met nummers als ‘La Comparsa’ en ‘Till’. Kortom, iedereen die met warme gevoelens terugdenkt aan de sixties zal enorm veel plezier beleven aan hun spetterende optreden. Even terug naar de jaren zestig? Mis het optreden van The Red Strats dan niet.

Kaartverkoop & toegang

Kaarten à € 5,00, inclusief een kopje koffie of thee zijn, zolang de voorraad strekt, vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal. Reserveren van toegangskaarten en vervoer met RegioRijder is mogelijk op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op telefoonnummer 023 – 569 8873. Of stuur een e-mail vóór vrijdag 9.00 uur naar zondagmiddagpodium@meerwaarde.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie