Zo druk en gezellig kan het zijn in Overbos.
Zo druk en gezellig kan het zijn in Overbos. pr

Overbos treft voorbereidingen voor zomerfeest

26 maart 2022 om 08:14 Overig

HOOFDDORP Na annuleringen in 2020 en 2021 vanwege de coronapandemie gaat het er dit jaar toch van komen: op 25 juni gaat het vertrouwde zomerfeest weer plaatsvinden in het wijkpark van Overbos.

Het programma wordt momenteel nog nader ingevuld, maar in ieder geval komen er live muziek en een DJ. Plaatselijke verenigingen verzorgen workshops en demonstraties. En natuurlijk komt het wijkpark vol te staan met kraampjes.

Zoals gebruikelijk, wordt het geheel georganiseerd door Wijkraad Overbos. De sportactiviteiten worden ondersteund door Sportservice Haarlemmermeer. Of de winkeliers van winkelcentrum ‘t Paradijs dit jaar ook weer meedoen, is op dit moment nog niet bekend.

Voor de braderie kunnen kramen worden gehuurd à 25 euro per kraam. Inschrijven kan op woensdag 20 april van 19.00 tot 21.00 uur in wijkcentrum De Boskern. De huurder heeft dan nog de mogelijkheid om zelf een (of meer) van de op dat moment beschikbare plekken uit te kiezen. Daarna kan men zich ook nog online aanmelden, waarbij men een plek toegewezen krijgt. De wijze waarop men online een kraam kan reserveren, wordt na afloop van de inschrijfavond bekend gemaakt via wijkraadoverbos.nl. 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie