Deze laadpalen staan binnenkort in Hoofddorp.
Deze laadpalen staan binnenkort in Hoofddorp. pr

Landelijke proef auto opladen Basic-Fit start in Hoofddorp

14 april 2022 om 09:24 Overig

HOOFDDORP In Hoofddorp kunnen bezoekers aan Basic-Fit Toolenburg met een elektrische auto binnenkort gebruik maken van verschillende snellaadpunten. 

In de eerste instantie worden er vijf snellaadpunten van 30 kilowatt geplaatst. Deze zijn flexibel uit te breiden naar negen laadpunten. Daarnaast wordt er een 180 kilowatt hypercharger geplaatst, waar twee auto’s tegelijk kunnen opladen. Dankzij deze slimme mix van snelladers kan een klant na het sportschoolbezoek weer met een volle accu vertrekken.
In de aankomende maanden zal gestart worden met de realisatie van de laadpunten bij Basic-Fit Toolenburg in Hoofddorp. De laadpalen leveren 100 procent zonne-energie. Deze energie is afkomstig van de zonneparken van PowerField, het moederbedrijf van PowerGo. De laadpunten zullen 24 uur per dag en gedurende het hele jaar toegankelijk zijn.

PILOT Basic-Fit en PowerGo gaan na deze pilot ook de andere Basic-Fit locaties in Nederland onderzoeken. “We kijken zeer uit naar de realisatie van de pilot locatie in Hoofddorp,” vertelt Jean-Louis Bertholet, CEO van PowerField en PowerGo. “We zijn verheugd een duurzame service te kunnen bieden voor alle klanten van Basic-Fit.”

PowerGo streeft ernaar om de komende jaren een van de grootste laadpuntexploitanten in Europa te worden. Up-to-date en gebruiksvriendelijke technologie staat centraal in onze dienstverlening

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie