De Nederlandse padeltop speelde fraaie demonstratiepartijen.
De Nederlandse padeltop speelde fraaie demonstratiepartijen. Albert Aandeweg

Zwaanshoek Tennis & Padel recordhouder padelbanen Haarlemmermeer

20 april 2022 om 15:47 Overig

ZWAANSHOEK Op tweede paasdag heeft Zwaanshoek Tennis & Padel vijf nieuwe padelbanen geopend. Na het feestelijke lintjeknippen genoot het toegestroomde publiek van fraaie demonstratiepartijen, padelclinics en een afsluitende padeltoss.

Zwaanshoek Tennis & Padel beschikt in een klap over de meeste padelbanen in de Haarlemmermeer. “Dit is een nieuwe mijlpaal waar onze club trots op is”, aldus voorzitter Marcel Riep. “Padel is voor ons dé gamechanger. We verwachten de komende jaren veel nieuwe leden te verwelkomen.”

De vijf nieuwe padelbanen zorgen voor voldoende capaciteit voor training, toernooien en competities. De club beschikt over twee wedstrijdbanen met speciale geknikte lichtmasten. Dit verkleint de kans dat de bal een mast raakt tijdens een spannende rally.

Zwaanhoek Tennis & Padel haalde alles uit de kast om de opening tot een succes te maken. Meer dan 80 mensen volgden een padelclinic voor een eerste kennismaking met de snelgroeiende padelsport. De trainingen werden verzorgd door de trainers van Meer Padel.

Ook de Nederlandse padeltop was aanwezig in Zwaanshoek voor fraaie demonstratiepartijen. Bart van Kampen, Nikander Damianos, Moos Sporken en Martijn van Haasteren maakten er een mooie show van.

Padel wint aan populariteit in Nederland omdat het relatief gemakkelijk is aan te leren. Zo kan je al snel een leuke wedstrijd spelen. Meer informatie over de mogelijkheden bij Zwaanshoek Tennis & Padel vind je op www.tczwaanshoek.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie