Een beeld van een eerdere editie.
Een beeld van een eerdere editie. Picasa

Bomvol programma Concours Hippique Haarlemmermeer

23 april 2022 om 11:14 Overig

HAARLEMMERMEER Op 17, 18 en 19 juni wordt na twee jaar afwezigheid opnieuw het Concours Hippique Haarlemmermeer gehouden. Een evenement waar voor iedereen, paardenliefhebber of niet, van alles te doen en te beleven valt. 

Op het terrein is ruimte voor meerdere rijbanen waar binnen verschillende disciplines wordt gestreden om de winst. Daarnaast zijn er verschillende horecafaciliteiten aanwezig, bijvoorbeeld diverse foodtrucks waar een variëteit aan eten en drinken verkrijgbaar is. Voor de kinderen worden allerhande activiteiten georganiseerd, zoals ponystappen, knutselen en schminken, attracties zoals een zweefmolen en zelfs een compleet indianendorp. 

Vrijdag begint het gevarieerde hippische programma. Op het terrein is het gelijk één-en-al gezelligheid, met food & drinks, muziek en diverse kraampjes. De vrijdagavond wordt afgesloten met het beruchte JuniFest.

Na een bomvol programma overdag, vindt op zaterdagavond een spectaculaire showavond plaats. Te bleven vanaf de verschillende tribunes en de terrassen, uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

Op zondag wordt er op hoog niveau gesprongen en gestreden om de ‘Grote prijs van de Haarlemmermeer’. Daaromheen vinden allerlei leuke activiteiten plaats voor jong en oud. 

De organisatie van het concours hoopt dat de bezoekers weer in grote getalen aanwezig zullen zijn. De eerste reacties zijn zeer enthousiast, iedereen lijkt erg verheugd te zijn dat een evenement als het concours weer mogelijk is!

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie