Het 'feest' balkon waarvan het allemaal gebeurde tijdens Koningsdag.
Het 'feest' balkon waarvan het allemaal gebeurde tijdens Koningsdag. Eigen foto

‘De kroon op het werk’

28 april 2022 om 17:07 Evenementen

HOOFDDORP Wat begon als een klein feestje voor de buren aan het Polderplein tijdens de coronacrisis in 2020 is uitgegroeid tot een groot feest. Op Koningsdag genoten vele honderden enthousiaste feestgangers van het feestje van Robbie Tang. 

Tekst gaat onder de video verder.

“Het was in één woord fantastisch”, aldus een nog steeds laaiend enthousiaste Robbie. “Wat twee jaar geleden begon als een grapje is nu best wel serieus geworden. Dit is echt de kroon op het werk. Samen met de onderburen, KFC, Zoet & Zalig en Mooca, is het een groot succes geworden.”

Van 12.00 tot 19.00 uur was het een komen en gaan mensen die duidelijk genoten van de muziek die vanaf het balkon werd gezorgd. Met een professionele geluidsinstallatie was het DJ Jean die showt stal. “Ongelooflijk dat we dat voor elkaar hebben gekregen, DJ Jean op mijn balkon muziek draaien.”

Robbie gaat samen met zijn vriendin en zoontje Riley verhuizen. Of er volgend jaar dan weer zo’n feest is op het Polderplein laat de Hoofddorper in het midden. “We houden alle opties open, maar we bekijken het volgend jaar. Mogelijk een podium of toch via een bewoner vanaf balkon.”


Het Polderplein stond gezellig vol. - Eigen foto

De familie samen met DJ Jean op de foto.
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie