Nellie Bartels was net als vorige maand de winnaar, deze keer met een foto van het Hoofddorpse bedrijventerrein President.
Nellie Bartels was net als vorige maand de winnaar, deze keer met een foto van het Hoofddorpse bedrijventerrein President. Nellie Bartels.

Omgeving Hoofddorp fraai in beeld gebracht

3 mei 2022 om 14:13 Overig

HOOFDDORP Copy Partners Nieuw-Vennep biedt in samenwerking met HCnieuws een maandelijkse fotowedstrijd voor de jaarkalender 2023 die december uitkomt. Er is een editie Haarlemmermeer Noord en Zuid. Elke maand kunnen deelnemers meedoen aan de verkiezing door middel van de inzending van een eigen foto. Die komt dan in bezit van Copy Partners, maar de winnaar ontvangt een fraaie metaalkleurige dibond-afdruk van zijn of haar foto. De winnaar van deze maand is Nellie Bartels met een foto van bedrijventerrein President (grote foto). Op deze pagina staan verder enkele foto’s die niet in de prijzen vielen, maar die het wel waard zijn om getoond te worden. Foto’s voor deze maand moeten zondag 5 juni mei om 12.00 uur binnen zijn via remco@copypartners.nl.

De Toolenburgse plas is zeer fotogeniek, gezien dit beeld van Genia de Ruiter.
Door de lens van Clemens Peeters krijgt Klimpark21 iets sprookjesachtigs.
Mees Visser wijst er op dat nog niet zo heel lang geleden heeft gesneeuwd.
Een van de vele kunstwerken in Haarlemmermeer, de vogels in Pax, vastgelegd door Melanie Mensink.
De Toolenburgseplas blijft fraai, vindt ook Jacqueline Smink
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie