Op vrijdag 13 mei draait West Side Story, geregisseerd door Steven Spielberg.
Op vrijdag 13 mei draait West Side Story, geregisseerd door Steven Spielberg. PR

Geniet van de mooiste films in Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep

7 mei 2022 om 10:01 Overig

NIEUW-VENNEP In mei staan weer veel films geprogrammeerd in Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep. Elke vrijdag (en eenmalig op zaterdag) om 20.00 uur is een prachtige film te zien. Tickets zijn nu al te koop!

VRIJDAG 6 MEI - RIDERS OF JUSTICE Beroepsmilitair Markus (Mads Mikkelsen) moet noodgedwongen huiswaarts keren om voor zijn dochter Mathilde te zorgen als blijkt dat zijn vrouw om het leven is gekomen tijdens een tragisch treinongeluk. Terwijl ze nog in diepe rouw verkeren, wordt er aangebeld door data-analist Otto. Hij heeft het treinongeluk overleefd en ontdekt dat de trein niet zomaar is verongelukt. Ze besluiten verder op onderzoek uit te gaan en ook voor Markus wordt duidelijk dat er sprake is geweest van een aanslag. De mannen ontpoppen zich tot engelen der wrake en de missie leidt tot resultaten. Al zijn het misschien niet de gewenste..

VRIJDAG 13 MEI - WEST SIDE STORY West Side Story, geregisseerd door Steven Spielberg, speelt zich af in 1957 in New York en toont het klassieke verhaal van heftige rivaliteit tussen de Jets en de Sharks en jeugdige liefde. Een prachtige nieuwe verfilming van de bekende musical.

VRIJDAG 20 MEI - HERSELF Een Brits-Iers drama over een jonge moeder die met haar twee dochters ontsnapt uit een gewelddadige relatie. Ze komt in het sociale huur-traject terecht, maar door de schaarste op de huizenmarkt is ze genoodzaakt om op een hotelkamer te kamperen. Vastbesloten om haar jonge dochters een fijn thuis en een beter bestaan te bieden, zet Sandra haar zinnen op het bouwen van een eigen huis. Zonder enige ervaring, maar met een bijzonder clubje vrienden begint ze aan het avontuur. Tegelijkertijd moet ze ontsnappen aan de greep van haar bezitterige ex-man en hem weghouden van haar en haar meisjes.

VRIJDAG 27 MEI EN ZATERDAG 28 MEI - SPANNENDE FILM Op vrijdag 27 en zaterdag 28 mei draaien we een spannende Engelse actiefilm. Wil je weten welke film? Meld je dan aan voor de filmnieuwsbrief en ontvang als eerste de titel! 

TICKETS Meer informatie, tickets voor de films en inschrijven voor de filmnieuwsbrief via www.pier-k.nl. 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie