Team Leergeld Haarlemmermeer
Team Leergeld Haarlemmermeer Robert Joore - Fotobureau R&M Joore

Leergeld Haarlemmermeer zoekt vrijwilligers

4 mei 2022 om 14:01 Lokaal Deel je nieuws

Elk kind wil spelen en meedoen aan wedstrijden en uitstapjes. Meedoen is belangrijk voor hun ontwikkeling. Maar sommige kinderen kunnen door geldtekort niet aansluiten. Daarom helpt Stichting Leergeld Haarlemmermeer, door deze kinderen tussen de 4 en 18 jaar mee te laten doen aan sportieve, culturele en schoolse activiteiten en een veilige fiets. En nu meedoen is ook nog eens later meetellen.

Leergeld heeft ongetwijfeld het allerleukste vrijwilligersteam van Haarlemmermeer! De intermediairs gaan op huisbezoek bij de gezinnen. Ze helpen ouders en kinderen met wat mogelijk is en geven dit daarna door aan de administratie. De vrijwilligers van de administratie handelen alle aanvragen daarna af op het fijne kantoor in Hoofddorp.

Gezelligheid en hard werken gaan bij Leergeld hand in hand en het aantal kinderen dat de stichting helpt groeit elk jaar flink. De vrijwilligers, die zich met hart en ziel inzetten voor 1 op de 12 kinderen die opgroeien in een financieel moeilijke situatie zoeken daarom dringend nieuwe collega’s.

Wil jij vrijwilliger worden bij Leergeld Haarlemmermeer of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met coördinator en teamleider Inez de Ruiter via info@meerleergeld.nl. Of kijk op de website: meerleergeld.nl/vacatures.

Leergeld streeft in het team naar een goede afspiegeling van de maatschappij. Iedereen ongeacht geslacht, afkomst, culturele voorkeuren of overtuiging wordt van harte uitgenodigd te reageren. Leergeld registreert hierover geen gegevens.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie