WINKELCENTRUM PAX EEN VERPAUPERDE BUURTSUPER. IN EEN SHIT WINKELCENTRUM

6 mei 2022 om 21:37 Lokaal Deel je nieuws

IK BIED GELIJK MIJN  EXCUSES AAN DE  MEDEWERKERS VAN DEZE VOMAR VESTIGING!. WANT DAAR LIGT HET  ECHT NIET AAN.

Ik had nooit gedacht, dit eens te zullen zeggen. Een “shit winkelcentrum”. In 2016 kwam ik hier wonen een gezellig winkelcentrum, van alle gemakken voorzien, zelfs een leuke buurtkroeg waar ik nooit geweest ben. Ik kon naar de kapper, een bloemetje halen voor mijn moeder (zaliger). Gaandeweg kon ik mijn fiets laten maken, kon een lekker patatje halen, of als ik dat wilde mijn gehoor laten meten! Dat laatste daar heb ik verdomd weinig last van.

Maar wat er nu sinds 2020 aan de gang is, is zelfs met een toetsenbord niet te beschrijven.

Een bloemenboetiek die verdwijnt, een Tattooshop die verdwijnt, een fietsenzaak die verdwijnt, een buurtkroeg “eersteling” die verdwijnt, een Toko die verdwijnt....ik kan nog wel even doorgaan..

Ja we hebben een buurtbijeenkomst gehad in “de boerderij” met de gemeente. Vindt u het heel erg als ik op die litanie NIET inga?

Kortgezegd het ligt NIET in handen van de GEMEENTE , maar de EIGENAREN van de VOMAR.

ik roep zeker niet op tot een boycot van de Vomar Pax. Maar ik ben nu al meer dan zes weken op zoek naar Gembersiroop en het is er niet? Dus ik ga op mijn fiets naar het dorp. Is dat niet wrang? En zo is het met meer dingen?

Wat ik vraag is .een volwaardig winkelcentrum, met bloemen, kapper, drogisterij, toko, een combinatie daarvan. Het boeit mij niet, maar niet dit. EEN BUURTSUPER. die zelfs dat niet waar maakt ! !

En for the record: Er staat al meer  1,5  jaar een uitgebrand pand ter beschikking (kon niet ingezet worden voor vluchtelingen uit Oekraine) Zelf gevraagd bij vluchtelingenwerk.Zit een huurcontract op  van 5 jaar !! Mij  Niet bellen maar de gemeente(raad)! ( heeft dat wat te maken met het winkelcentrum PAX)

En ik wil mij ook helmaal kenbaar maken

G. Brunenberg

Lutulistraat 78

2131 TD Hoofddorp

email: byron. events1@gmail.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie