Afbeelding
KEES VAN DER VEER

Zaterdag aftrap openluchtseizoen Fort van Hoofddorp

9 mei 2022 om 08:46 Overig

Sinds september 2020 hebben Stichting Fort van Hoofddorp en Poppodium Duycker de handen in een geslagen om vier keer per jaar een Duyck in het Fort te organiseren. In 2022 is daar Fort Noxx als partner aan toegevoegd en zo krijgt Duyck in het Fort een vervolg. 

HOOFDDORP De eerste Duyck in het Fort van 2022 vindt zaterdag 14 mei plaats met: Drukwerk dat een openbare repetitie houdt.

Na Tim Akkerman als eerste artiest, Jack and the Weatherman die volgden in de zomer van 2021 en Handsome Poets in september is het openluchtpodium van Haarlemmermeer zaterdag 14 mei voor Harry Slinger, alias Drukwerk. De toegang van deze Duyck is gratis en wordt aangeboden door Fort Noxx, Duycker en Stichting Fort van Hoofddorp. Aanvang 20.00 uur. 

Op zondag 15 mei kunnen bezoekers op het Tuinterras van Fort Noxx genieten van Ramblin’ Souls, aanvang 16.00 uur, gratis entree. (Bij minder weer in de Brasserie)

Op zondag 29 mei staat op het Tuinterras van Fort Noxx de band Interstate 44, aanvang 15.00 uur, gratis entree. (Bij minder weer in de Brasserie)

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie