Michael starring Ben
Michael starring Ben pr

Tribute to Michael Jackson in Schouwburg De Meerse

14 mei 2022 om 08:47 Overig

HOOFDDORP Michael. Flashbacks van de man, zijn muziek en zijn zwaartekracht tartende bewegingen in een 2 uur durende ode aan het superstardom en de magie van The King of Pop…

ENGELSE SUCCESTOUR Na een uitverkochte reeks voorstellingen in 2019 komt deze Engelse succesproductie voor een nieuwe tour langs Nederlandse theaters. Michael Jackson overleed plotseling in 2019 en wordt herdacht met deze wervelende show. De show kreeg in Groot-Brittannië lovende recensies en alle grote hits passeren oor en oog.

MICHAEL Met 110 miljoen verkochte exemplaren is het album ‘Thriller’ van Michael Jackson het bestverkochte album aller tijden. Ook domineerde hij regelmatig de hitlijsten. Twaalf jaar na zijn overlijden, komt vertolker Ben Bowman met een eerbetoon aan ‘The King of Pop’. 

Eerbetoon aan ‘The King of Pop’

BEN ‘Thriller’, ‘Beat It’, ‘Billie Jean’, ‘Man in the Mirror’ en nog veel meer hits komen voorbij door Michael Jackson vertolker ‘Ben’. Samen met vier dansers en muzikaal ondersteund door een stevige band voert hij dit choreografische theaterspektakel uit. Een reis langs meer dan 30 jaar van zijn muziek en de grootste hits van Michael Jackson en The Jackson 5.

ICONISCHE SUPERSTER Verwacht een ongelofelijke live band, prachtige kostuums, iconische dansroutines en de unieke vertolker Ben. De show belooft een authentieke, levendige en energieke creatie van deze iconische superster.

Te zien op 25 mei. www.demeerse.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie