Noortje Reijnen - zilver bij de duetten Age2
Noortje Reijnen - zilver bij de duetten Age2 ZPCH Media

Synchrobeat 2018: ZPCH synchroonzwemsters op alle podiums aanwezig

18 juni 2018 om 15:25 Sport/sport Deel je nieuws

Naast de Nederlandse Kampioenschappen Vrije Combinatie Synchroonzwemmen werd op zaterdag 16 juni en zondag 17 juni in het Sportcomplex Koning Willem Alexander in Hoofddorp ook de Synchrobeat gezwommen. Bij de zes routines werden evenzovele medailles aan ZPCH zwemsters uitgereikt.

De Synchrobeat is de traditionele apotheose van het synchroonzwemseizoen voor de leeftijdscategorieën Age1 en Age2. In een overvol en uitverkocht zwembad SKWA – kwam de Hoofddorpse vereniging uit met een groot aantal zwemsters. 

Bij de Age1 reikte Kathelijne van Harten als soliste naar het brons. Ninthe van Riemsdijk en Jente Hokke deden het uitstekend bij de duetten Age1. Zij pakten zilver. En ook de ploeg Age1 – met daarin Hayley Burger, Kathelijne van Harten, Jente Hokke, Ninthe van Riemsdijk, Lindsey Veldman, Carolien Sulaiman en reserve Rania Gunardi - behaalde een zilveren medaille.

Bij de Age2 solisten was het brons voor Noortje Reijnen. Femke Vos behaalde een zevende positie in deze routine. Bij de Age2 duetten was het zilver voor Noortje Reijnen. Zij zwom in een combinatieduet met Marloes Steenbeek van De Dolfijn. Het ZPCH duet met Zärrin Sahertian en Femke Vos greep met een vierde plaats net naast de prijzen.

Bij de ploegen Age2 pakte het eerste team van ZPCH – met daarin Noortje Reijnen, Zärrin Sahertian, Femke Vos, Ilse de Heij, Xenna Mackay, Marin Hokke en reserve Judith Bosman – een zilveren medaille. De tweede Age2 ploeg van ZPCH – met daarin Marlinka Grundell, Mette Bos, Joy Favié, Marola Youssef, Willemijn Buitelaar, Charelle Spaan en reserve Iris Schrama - eindigde op een elfde plaats.

Charlotte Brand was namens ZPCH als hoofdcoach aanwezig. “Wat een goede prestaties van onze zwemsters! Ik ben trots op wat we hebben neergezet. Op ieder podium werd een plek door ons bezet, mooi toch! Dank ook aan alle coaches, begeleiders en al die vrijwilligers dit weekend. Het was genieten.”

 

 

Ninthe en Jente - zilver bij de duetten Age1
ZPCH Age1 - zilver met de ploeg
ZPCH Age2 - zilver met de ploeg
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie