De unieke VIP tent staat klaar voor de finalisten
De unieke VIP tent staat klaar voor de finalisten Erwin van der Valk

Het Restaurant Den Burgh Bedrijfshockeytoernooi: sportieve ambitie, gastvrijheid en zakelijk netwerken gaan prima samen

24 juni 2018 om 13:36 Nieuws Deel je nieuws

Vrijdag 22 juni vond de eerste editie plaats van Het Restaurant Den Burgh Bedrijfshockeytoernooi bij MHC De Reigers in Hoofddorp. 

Met het toernooi hebben MHC De Reigers en Restaurant Den Burgh het startschot gegeven voor wat moet groeien naar het grootste sportieve netwerk evenement in de Haarlemmermeer. 

Dit jaar hebben al meer dan 10 teams samen gestreden om de hoofdprijs; een speciaal VIP treatment met een exclusief 7 gangen -diner en uniek wijnarrangement, geheel verzorgd door Restaurant Den Burgh in een exclusieve VIP tent. Deze hoofdprijs is dit jaar gewonnen door een team met Albert Heijn-collega's en zij mochten dan ook direct na een zinderende finale plaats nemen aan de dis.

De niet-winnaars beleven niet met lege handen achter, zij waren in goede handen van Mood4 en het gastvrije team van MHC De Reigers.

De heer Adam Elzakalai, wethouder in de Haarlemmermeer met in zijn portefeuille onder andere sport en economische zaken, gaf na de finale, het startschot voor de start van een culinaire reis van zeven gangen voor het winnende team. 

Door het succes van deze editie van Het Restaurant Den Burgh Bedrijfshockeytoernooi gaan MHC De Reigers samen met Restaurant Den Burgh voor minimaal een verdubbeling van het aantal deelnemers in 2019 om zo op sportieve en aangename wijze ondernemers, bedrijven en zakelijke relaties succesvol aan elkaar te binden.

Wethouder Adam Elzakalai geeft culinair startschot voor winnars
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie