Afbeelding
Eigen foto

Hartgerink & Klomp onthult Mazda 6 tijdens Lazy Saterday

4 juli 2018 om 14:59 Nieuws

HOOFDDORP Aan het eind van het tweede kwartaal nodigde Autobedrijf Hartgerink en Klomp relaties en vrienden uit voor een gezellige dag in en rond het bedrijfspand aan de Opaallaan in Hoofddorp. Een kinderspeelkasteel geflankeerd door een verlaagde en gewrapte blauwe stationcar van RG Customs markeerden de ingang. Op het parkeerterrein verzorgden de gezellige cocktailbar van Bob en Frank plus de buitenbarbecue van Smokey Village American BBQ Catering de inwendige mens.

Vooraf liet ondernemer Rene Klomp al weten dat rond drie uur die middag een primeur zou worden gepresenteerd. Door het grote vel papier tussen garage en showroom doorboorde zich op dat moment de splinternieuwe Mazda 6.

Op hetzelfde moment ging ook het doek van de in de showroom staande stationcar van de nieuwkomer. Prachtige auto's die in alles weer meer te bieden hebben dan hun voorgangers.

Verder genoten de tientallen bezoekers van het gezellige samenzijn in een tropische ambiance. Overigens zijn proefritten met de nieuwe Mazda 6 vanaf nu in overleg mogelijk. En tijdens Haarlemmermeer Culinair zal een van de modellen eveneens te zien zijn.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie