Afbeelding
The Shack

The Shack's Woodstock Weekend

15 augustus 2018 om 07:28 Uit-cultuur/nieuws

OUDE MEER Op vrijdag 17 en zondag 19 augustus is het weer zover; het jaarlijks terugkerend Woodshack weekend. En dat betekend dat The Shack terug gaat naar het Woodstock tijdperk. Geen groot evenement maar gewoon op z'n "Shack's"; Love Peace Happiness & Music! Vrijdag 17 augustus staat al een tijd vastgespijkerd in de agenda van The Shack en veel mensen kijken hier al heel lang naar uit, want dan staan ze er weer; vijf topklasse muzikanten uit het professionele circuit in een fenomenale Creedence Clearwater Revival tribute. Met de superstrot van frontman Lawrence Mul, Stef Woestenenk (gitarist) Richard Hunting (bas) Sander Rots (gitaar) Mike Visser (drum) gaat dit weer een schitterend eerbetoon worden aan de band die slecht 5 jaar bestond maar de geschiedenis in ging als een van de grootste Amerikaanse bands. Creedence groeide binnen de kortste keren uit tot een van de succesvolste bands ter wereld en produceerde hits aan de lopende band: Fortunate Son, Bad Moon Rising, Susie Q, Down On The Corner, Who'll Stop The Rain, Up Around The Bend en Long As I Can See The Light zijn slechts een paar van de vele hits die CCR in een korte periode, ook in Nederland, scoort. Logisch dus, dat voor zo'n eerbetoon muzikanten van formaat voor nodig zijn.

Op zondagmiddag 19 augustus: The Shack-Woodstock-Jam op het terras. Iedereen herinnert zich nog wel al die prachtige tijdloze songs van onder andere Melanie, The Band, Janis Joplin, Doobie Brothers, Joe Cocker. In 'n relaxte Woodstock-sfeer muziek maken op het gezellige terras aan het water. En een groot succes, zowel bij de muzikanten als bij het publiek. Hans en Remco Millenaar nemen het voortouw op deze muzikale middag, en uiteraard doen ze dit samen met hun muzikale vrienden. Ook Boxin' The Vox komt langs en wie weet wat voor moois nog meer....En wil je zelf graag meespelen/zingen, dan kan dat ook natuurlijk; Join The Band. Of kom gezellig kijken, luisteren en genieten. Net als vorig jaar beloofd het een middag van herkenning te gaan worden met een hoog meezing gehalte.

VOOR IN DE AGENDA Zondag 26 augustus: Voor de laatste terras gig van dit seizoen heeft The Shack maar liefst twee fantastische akoestische acts op het programma staan; The Men-Unplugged (Gerrit vd Spaan op gitaar & George Reijders, mondharmonica) én niemand minder dan Marcel Scherpenzeel (Band of Friends) acoustic/solo.

The Shack is op vrijdag 17 augustus open om 20.00 aanvang CCR is om 21.00 uur entree 10,00. Zondag 19 augustus open: 15.00 uur, aanvang Woodstock Jam: 16.00 uur en de entree is gratis.

Voor alle info en openingsdagen/tijden: www.the-shack.info Adres: The Shack, Schipholdijk 253b, 1438 AC Oude Meer.

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie