Spinning in Delft.
Spinning in Delft. Lionsclub

Spinnen voor Hoofddorp aan Zee

13 augustus 2018 om 15:36 Uit-cultuur/nieuws

HOOFDDORP Op het Raadhuisplein in Hoofddorp vindt op zondag 2 september MeerSpinning plaats. Het evenement vol beweging is een gezamenlijke actie van de Lionsclubs Haarlemmermeer en Haarlemmermeer-Ringvaart. De opbrengst gaat naar Hoofddorp aan Zee.

Hoofddorp aan Zee wil kinderen die niet op vakantie kunnen gaan in de zomer een inspirerende en leerzame ervaring bieden en tóch even helemaal dat vakantiegevoel geven. Het gaat om kinderen die dagelijks te maken hebben met een situatie waarin er spanning is over het al dan niet kunnen voorzien in de eerste levensbehoeften. Voor deze kinderen bestaat er een reëel risico op sociale uitsluiting, omdat ze om financiële redenen niet of onvoldoende kunnen deelnemen aan activiteiten op school en in het sociaal-maatschappelijke leven. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Hoofddorp aan Zee biedt ze een week lang plezier onder begeleiding van professionals uit de wereld van techniek, onderwijs, welzijn en kunst.

Op het Raadhuisplein draait zondag 2 september alles om bewegen en om het goede doel. MeerSpinning belooft een onvergetelijk evenement te worden. Tussen 11 en 15 uur kunnen per uur 60 deelnemers een spinfiets huren en daarmee zowel een gezonde inspanning leveren als ook een financiële bijdrage voor Hoofddorp aan Zee. De fietsen zijn te huur voor 10 euro per uur. Spinners kunnen zich laten sponsoren om daarmee de opbrengst per fiets te verhogen.

Voor meer informatie en inschrijven zie het promotiefilmpje en www.meerbewegen.org.

Meer nieuws komende donderdag in de papieren versie van hcnieuws.nl.

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie