Als P&O-adviseur is Richard van Steijn altijd opzoek naar technisch talent.
Als P&O-adviseur is Richard van Steijn altijd opzoek naar technisch talent. PR

Griekspoor zoekt technische toppers

24 november 2022 om 17:00 Baan Dichtbij

NIEUW-VENNEP Bij Griekspoor uit Nieuw Vennep, het multifunctionele familiebedrijf in de civiele techniek, staan de deuren al 54 jaar open voor mensen met een passie voor techniek. Hier draait alles om grond-, weg- en waterbouw en het beheer en onderhoud van objecten als bruggen en sluizen. Ook timmert het bedrijf aardig aan de weg op het gebied van markering en belijning én de aanleg van speelvoorzieningen. Super veelzijdig en uitdagend werk dus!

Als P&O-adviseur is Richard van Steijn altijd opzoek naar technisch talent. “We vergelijken de civiele techniek graag met topsport; die cultuur heerst er ook. Elke dag halen we het beste uit onszelf en staat klantresultaat voorop. Doordat we groeien zoeken we altijd nieuwe mensen. Variërend van technische buitendienstmensen, monteurs en techneuten tot jongeren die graag het vak willen leren. Daar investeren we volop in.”

Investeren in talent
“Bij Griekspoor zijn er veel mogelijkheden om te leren, te ontwikkelen en door te groeien. Zeker voor jonge mensen met technische ambities. Eenmaal in dienst kun je betaalt een Mbo-opleidingen volgen en je diploma halen. Momenteel doet een van onze jongens de opleiding Machinist grondverzet, zodat hij straks met z’n Mbo-3 diploma allerlei machines kan bedienen. Ook techneuten die al in de civiele techniek werken zijn welkom. In alle gradaties zijn we opzoek: belijning en markering, grond-, weg- en waterbouw én civiel technisch. Als je handig bent zit je hier meer dan goed.”

Absoluut geen nummer
Het topteam van Griekspoor bestaat uit zo’n 100 man met daarnaast een flexibele schil van 40 mensen. Richard: “Onze kracht zit ‘m in de korte lijntjes. Iedereen kent elkaar, je bent absoluut geen nummer. Wat je functie ook is, iedereen is even hard nodig. We investeren graag in onze mensen en kijken wat je nodig hebt om je verder te ontwikkelen. Of dat nu scholing, training of begeleiding op een ander vlak is. Juist doordat we weten wat er leeft, kun je werknemers iets bieden waar ze echt mee geholpen zijn.”

Biertje in bruincafé
“Natuurlijk is het niet alleen maar werken. Elke vrijdagmiddag gaat ons bruincafé om 16 uur open en sluiten we de week gezellig af met een biertje of een frisje. Goed ook voor de verbinding tussen de binnen- en buitendienst. Daarnaast doen we regelmatig iets leuks met z’n allen. Denk aan paintballen, Bbq’s of een foodtruck event. En om het topsportthema hoog te houden, kan je elke woensdagmiddag samen met je collega’s bootcampen. Uit ervaring weet ik dat dit er pittig aan toegaat!

Nieuwsgierig naar een baan bij Griekspoor? Kijk dan op www.griekspoor.nl/vacatures/ of mail naar r.vansteijn@griekspoor.nl

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie