Als monteur is je werkplek elke dag weer anders én buiten.
Als monteur is je werkplek elke dag weer anders én buiten. Jan Aukes / BDU
BAANDICHTBIJ

De Waterwolf zoekt servicemonteur rioolpompen en gemalen

24 november 2022 om 14:30 Baan Dichtbij

HAARLEMMERMEER Wie als monteur graag zelfstandig werkt, het liefst buiten bezig is en niet schrikt van een paar vieze handen, zit goed bij De Waterwolf in Hoofddorp. Hier zoeken ze namelijk een servicemonteur rioolpompen en gemalen; iemand die zowel onderhoudswerk doet als storingsdiensten draait. ‘Wij komen op wel 1200 verschillende locaties. Dat maakt het werk leuk én afwisselend.’

Uitvoerder Civiel Michel Zandvliet werkt al ruim 12,5 jaar bij De Waterwolf. “Wij doen onderhoud aan alle buitenruimtes van de gemeente Haarlemmermeer, Spaarndam, Haarlemmerliede en Halfweg. Van brugbediening tot straatverlichting en van onderhoud van begraafplaatsen tot die van riolering, pompen en gemalen. Voor dat laatste zijn we hard opzoek naar een fulltimer die ons team van drie monteurs komt versterken.”

Onderhoud én storingen
“Dat moet iemand zijn die technisch is, elektrotechniek en mechanica in z’n vingers heeft en zich niet druk maakt om een paar vieze handen”, aldus Michel. “Je onderhoudt namelijk de rioolgemalen en pompen en lost als dat nodig is storingen op. Natuurlijk zijn storingen niet gebonden aan kantooruren, dus horen er ook storingsdiensten bij. Eén week per maand sta je daarom ‘s avonds en in het weekend stand by. Gemiddeld gaat dat om zo’n vijf uur per week extra werk, dat overigens goed betaald wordt.”

Lekker zelfstandig werken
Veel ervaring is niet echt nodig, de eerste maanden loop je mee met een ervaren collega. Michel: “We onderhouden zo’n 1200 installaties in de hele Haarlemmermeer. Voordat je weet waar die allemaal staan ben je zo een paar maanden verder. Dat je werkplek elke dag weer anders is én buiten, heeft zeker z’n charme. ‘s Ochtends kom je altijd eerst naar kantoor in Hoofddorp. Daar krijg je jouw takenlijst van die dag en vervolgens ga je met je bus op pad. Geen gezeur aan je hoofd, veel zelfstandigheid en in alle vrijheid lekker die lijst afwerken. Toch kom je ook bij mensen thuis hoor; of tenminste in hun achtertuin. Onderaan de Ringdijk staan namelijk heel veel van onze pompen die we onderhouden.”

Meer weten?
Naast een uitdagende en afwisselende functie met veel vrijheid biedt De Waterwolf een goed salaris, een onregelmatigheidstoeslag, 28 vakantie- en 13 adv-dagen en krijg je volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en een opleiding te volgen. Geïnteresseerd? Mail dan jouw motivatie en CV naar Atie Koster (Personeelzaken) via akoster@waterwolfbv.nl.

Nieuwsgierig naar andere vacatures bij De Waterwolf? Kijk dan op www.waterwolfbv.nl/vacatures..

Op zoek naar andere vacatures? Kijk dan op baandichtbij.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie