Trio Family Pondman & Co.
Trio Family Pondman & Co. Pondman

Zondagmiddagconcert met Trio Family Pondman & Co

nieuws/Cultuur

HALFWEG Het laatste Zondagmiddagconcert van seizoen 2018/2019 speelt zich af op 14 april, om 14.30 uur, in de Protestantse kerk, Wilhelminastraat 15. Dan verzorgt Trio Family Pondman & Co een optreden.

Dit pianotrio is een jong ensemble dat zich voornamelijk richt op het klassieke genre. De leden van het trio spelen meerdere instrumenten: viool, altviool, klarinet, saxofoon, klarinetsaxofoon, piano en ook zang.
De toegang bedraagt 7,50 euro inclusief een drankje na afloop. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang. Kaarten zijn alleen te koop op 14 april in de kerk.

VEELZIJDIGE MUZIKANTEN Het trio bestaat uit broer en zus Walther en Lonne Pondman en Masha Galperina. De drie muzikanten hebben samen gestudeerd aan het conservatorium te Zwolle en zijn cum laude afgestudeerd. Lonne speelt viool en altviool, Walther klarinet en saxofoon en Masha vleugel. Walther en Lonne hebben daarnaast ook een uitgebreid zangrepertoire: Walther als tenor en Lonne als sopraan. Zij vertolken prachtige aria's. Dit trio speelt bij allerlei gelegenheden en vult met hetzelfde gemak een concertzaal of huiskamer met haar muziek.

advertentie
advertentie