Dolf Jansen.
Dolf Jansen. demeerse.nl

Dolf Jansen veroorzaakt stortvloed aan lachsalvo's

nieuws/Cultuur

HOOFDDORP Cabaretier Dolf Jansen treedt woensdag 8 mei om 20.30 uur op in De Meerse.

Tussen al zijn oudejaars-voorstellingen door zoekt Dolf Jansen geregeld naar andere vormen, een andere toon. In het voorjaar van 2018 leverde dat een tour op met westcoast-muziek en veel seks en drugs en rotondes, met de LSB Experience, in The Story of the Troubadour. In het voorjaar van 2019 worden het verhalen. Geen keihard cabaret, geen stampende stand up, maar verhalen. Met, natuurlijk, genoeg ruimte voor humor, improvisatie en poëzie, maar vooral verhalen.

BIJNA 'Bijna', zo heet de voorstelling. Zeven verhalen over onderweg zijn, en een over aankomen. Verhalen over de grote ingewikkelde wereld en je plek daarin, verlangen en verliezen, onverwachte afslagen en ontmoetingen die het allemaal de moeite waard maken. Verhalen over het leven. Want ook het leven is natuurlijk niet meer dan onderweg zijn, de vraag is alleen waarheen.
Dolf Jansen is cabaretier, schrijver, muzikant, presentator en marathonloper. Hij begon zijn carrière met Hans Sibbel (Lebbis) met succes toen zij aan het Leids Cabaret Festival meedoen. Daarna volgden vele cabaretprogramma's.

advertentie
advertentie