Marketing en Programmering: Dennis Piek, Dinah Bierman, Ellen Witsen Elias, Eugenie Schaefers en Katja Brenninkmeijer
Marketing en Programmering: Dennis Piek, Dinah Bierman, Ellen Witsen Elias, Eugenie Schaefers en Katja Brenninkmeijer Ellen Middelkoop

Presentatie nieuw seizoen in De Meerse

nieuws/Cultuur

[HOOFDDORP] De Meerse is er weer klaar voor. Komend seizoen staan er meer dan 300 voorstellingen in de genres cabaret en kleinkunst, dans, kinder- en familievoorstellingen, theaterconcerten, musical en show, toneel, klassieke muziek, film en beeldende kunst. De Meerse komt graag met gedurfde covers op de seizoensbrochure. Dit seizoen hebben zij een zeer bijzondere foto van Kasper van Kooten op de cover geplaatst. De brochure is gratis af te halen in Het Cultuurgebouw. De voorverkoop start op zaterdag 25 mei en de losse verkoop start op woensdag 29 mei.

De Meerse mag wederom spreken van een uitstekend theaterseizoen. Steeds meer mensen weten hun weg naar het theater te vinden en beleven een compleet avondje uit. De magische grens van meer dan 100.000 bezoekers is afgelopen jaar inmiddels overschreden. Met een klantonderzoek kwam de waardering van de gasten uit op maar liefst een 8,5. "Niet alleen de programmering, maar de hele beleving van een avondje uit moet goed zijn" meldt directeur Erik Jobben. "Vanaf het moment dat je binnen komt, willen wij dat je je thuis voelt en écht een mooie avond hebt. Op een waarderingscijfer als een 8,5 zijn wij ontzettend trots en op het juiste spoor. Uiteraard blijven we verbeteren en aanscherpen. Komend seizoen gaan we onze website vernieuwen. De website is vaak de start van het plannen van een leuke avond of middag en ook daar kunnen we nog sterk verbeteren."

Bijzonder blijft dat, ondanks het feit dat de grote zaal van De Meerse op landelijk gebied als middelgroot te betitelen valt, vrijwel alle grote artiesten hier ieder jaar opnieuw hun opwachting maken. De landelijke bekendheid groeit gestaag en steeds vaker vinden er premières en opnames voor televisie plaats. De Meerse is dus niet alleen een fijn theater voor de inwoners van Haarlemmermeer en omstreken, maar ook voor artiesten. Dankzij Het Oude Raadhuis heeft De Meerse een zeer goede naam als springplank voor nieuw talent en try-outs. Met een prachtig intiem zaaltje met 100 stoelen, weten artiesten hun publiek te vinden en andersom. Maar ook reeds gevestigde namen komen graag naar Het Oude Raadhuis om hun voorstelling uit te proberen. Komend seizoen komt Sara Kroos bijvoorbeeld met een try-out van haar nieuwe show. Later in het seizoen keert zij terug, maar dan natuurlijk in de Grote Zaal. Meer informatie op www.demeerse.nl.

advertentie