Toneelvereniging De Korenbloem speelt De geflipte flierefluiter

Cultuur

Het zint Opa Brandsma niet dat zijn dochter en kleinkinderen zo weinig respect voor hem hebben. Om daar verandering in te brengen, bedenkt hij een listig plan. Op slag is hij de belangrijkste man in huis. Zelfs de nieuwe buurvrouw heeft een oogje op hem. Maar de vraag is: hoe lang duurt het sprookje? Want met die flierefluitende Opa weet je ‘t maar nooit. Oftwel: een toneelstuk over liefde, geld, aandacht of een gebrek hieraan, verdraagzaamheid en geld.

NIEUW-VENNEP - Toneelvereniging De Korenbloem brengt 16 april een klucht op de planken genaamd De geflipte flierefluiter. De regie is in handen van Harry Maarse. Het stuk wordt twee keer gespeeld. De première is op zaterdagavond 16 april, 20 uur. Zondag is de voorstelling speciaal voor senioren en De Zonnebloem

De voorstelling wordt gespeeld in de Rustende Jager en de zaal gaat open om 19.30 uur. Kaartjes kosten 7,- in de voorverkoop en 8,- aan de kassa. Dit is inclusief consumptie. Kaarten reserveren kan via www.tvdekorenbloem.nl. Aansluitend op de voorstelling is er een loterij met prijzen en een optreden van De Bokkies.

advertentie
advertentie