Duyker begint hard en goed

Cultuur

HOOFDDORP - Het nieuwe clubseizoen van Poppodium Duycker staat bol van de hoogtepunten. Een willekeurige greep uit het programma van het komende kwartaal levert direct een opwindend rijtje namen op. Pak je agenda er alvast even bij: op 26 november presenteert soulidool Waylon zijn nieuwe album. De goedgeconserveerde jaren 80 helden van Gruppo Sportivo naar Duycker komen op 10 september. De Bazzookkas -de wildste punkska combinatie ooit- zetten 8 oktober Duycker op zijn kop en op 3 september trappen onder meer Vage Gasten Henzel & Disco Nova af met een nieuwe zompig knallende danceavond: Elektrotechnique.

De ‘’vrijdagen gratis’’

In het nieuwe seizoen komen er grote aansprekende namen voorbij en kun je elke vrijdagavond gratis dansen op de lekkerste beats en naar de beste nieuwe live-bands kijken! Verder natuurlijk veel succesvolle blijvers als 90’s now, I love the 80’s en Beast en overtuigende tributes aan onder meer ZZtop en The Police.

De programmering en meer hoogtepunten van Ducyker zijn te vinden op duycker.nl. Via de site zijn tickets online te bestellen. Het is ook mogelijk kaarten aan de kassa’s van Duycker te kopen.

advertentie