Def P & The Beatmusters bij Duycker

Cultuur

Dé gouden combinatie van ska, reggae & raps met stampende & dampende live-shows van zeer ervaren podiumbeesten: Def P van de Osdorp Posse en de meest succesvolle uptempo ska band van Nederland; the Beatbusters. Zo’n 10 jaar geleden is dit unieke samenwerkingsproject van de grond gekomen.

HOOFDDORP - Duycker gaat zaterdag 3 december uit zijn dak op de ijzersterke samensmelting van de opzwepende uptempo ska van the Beatbusters en de stuiterende live-show van podiumbeest Def P. Ze hebben een nieuwe plaat ‘Hard op weg’ en komen hem aan Hoofddorp presenteren. De steady kloppende groove van de Hoofddorpse K-NON leidt de avond in.

Van het eerste album ‘Aangenaam’ kwam de top10 hit ‘Bubbelbad’. Heel Nederland speelden ze vervolgens plat. Ze waren overal te zien en te horen: van Pinkpop tot de Lowlands Alphatent en op bijna alle clubpodia. Op veler verzoek is er nu eindelijk het vervolg, met het splinternieuwe album ‘Hard op Weg’, dat afgelopen voorjaar uitkwam.

Support-act van de avond is K-NON, Hoofddorp represent. Alle ingrediënten voor een geweldige live-act zijn aanwezig:K-NON en zijn side-kick Yesper brengen de juiste teksten op de juiste flow. K-NONs liveband volgt geen eigen route, maar levert samen met zijn vaste DJ Next een steady kloppende groove.

Vanaf 20.30 uur. Entree 10 euro (vvk 8). Zie tevens www.duycker.nl.

advertentie