Luchtig liedjesprogramma met een vleugje kerst tijdens Zondagmiddagpodium

Cultuur

ZWANENBURG - Het Zondagmiddagpodium presenteert op 26 december, tweede kerstdag, vanaf 14 uur luchtige liedjes met een vleugje kerst. Trio Luccicante treedt dan op in cultureel centrum De Olm aan de Olmenlaan 141 in Zwanenburg.

Sopraan Deborah de Liever en alt Marjolein Aartsen vormen samen met begeleidend pianist Jetze Dubbelman Trio Luccicante. Deze ervaren pianist is bekend van het dirigeren van diverse koren in de gemeente Haarlemmermeer.

De kennismaking van de zangeressen voert inmiddels meer dan tien jaar terug. Sinds hun optreden bij een ‘operabuffet’ waarin opera gecombineerd wordt met een diner zijn ze bevriend en treden ze regelmatig samen op. Deze professionele zangeressen brengen vanmiddag een lichtvoetig programma met solo’s en duetten. Jiddische liedjes, stukken uit het musicalrepertoire, bekende liedjes van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink en enkele liedjes speciaal voor deze tweede kerstdag zullen de revue passeren.

De zangeressen voorzien alle programmaonderdelen van een korte inleiding. Met dit ontspannende concert van Trio Luccicante sluit het Zondagmiddagpodium het jaar 2011 af.

Het optreden duurt tweemaal drie kwartier met een half uur. Kaarten à 4 euro, inclusief een kopje koffie of thee, zijn vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal of te reserveren op vrijdagmorgen tussen 9.30 en 11.30 uur bij Meerwaarde, (023) 569 88 73. Op dit zelfde telefoonnummer is ook een rit heen en terug met de Meertaxi te bestellen.

Op zondag 1 januari 2012 is er geen voorstelling in het Zondagmiddagpodium.

advertentie