Russisch dansspektakel

Cultuur

HOOFDDORP - The Russian National Dance Theatre uit Kostroma is terug met een nieuwe uitvoering van haar spectaculaire dansvoorstelling. De herkenbare Russische muziek, 400 handgemaakte kostuums en ruim 40 professionele dansers maken het tot?een fantastische show.

The Russian National Dance Theatre wint al jaren de harten van het publiek over de hele wereld. Deze ongelooflijke dansshow laat de meest verfijnde vorm van de Russische traditionele artistieke dans zien. Van orthodox tot heroïsch, het keizerlijke pre-revolutionaire Rusland, de passie van de socialistische ijver, het patriottisme en de eenheid, de oude volksverhalen en het bruisende talent en de rijkdom van Rusland. De tomeloze energie van de dansers en de perfect uitgevoerde choreografieën maken dit dé topshow uit Rusland. ‘Spirit of Russia’ is op donderdag 14 maart te zien in De Meerse, aanvang: 20.15 uur.

Startpunt van deze dansvoorstelling is het jaar 1152, wanneer de stad Kostroma ontstaat, die in de eeuwen die volgen de uitvalsbasis zal worden van de Romanov-dynastie. De reis eindigt in het heden, met de modernste Russische dansen. The Russian National Dance Theater was in 2011 ook al te bewonderen in De Meerse.

De Meerse grote zaal

Donderdag 14 maart - 20.15 uur

www.demeerse.com

advertentie