Spannende en humoristische familievoorstelling van Kiki Heessels

22 maart 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - Is het je wel eens opgevallen dat in veel sprookjes schoenen een belangrijke rol spelen? 'Monsters dragen nooit schoenen' is het derde cabaretprogramma voor kinderen van Kiki Heessels. Zij is op zondag 14 april te zien in de kleine zaal van De Meerse, aanvang: 14 uur. 'Monsters dragen nooit schoenen' is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

In deze voorstelling wordt een ferme draai gegeven aan de soms wat ingedutte sprookjes en spelen ze zich meer af in deze snelle tijd. Wat als klein duimpje een Tom Tom had gehad? Maar het blijven sprookjes met monsters, die er zijn om verslagen te worden. Kiki trekt ten strijde met een grote portie fantasie. Ze zingt, danst en vertelt, bijgestaan door flink wat schoenen en een mix van sprookjes.

'Monsters dragen nooit schoenen' is een spannend, humoristische en muzikale familievoorstelling. Bijgestaan door de muzikale duizendpoot Paul Prenen, ga je mee in een avontuur dat gaat over angst overwinnen, verdriet toelachen en durven vrienden te zijn. Een ding staat vast: je komt vol goede moed weer naar buiten.

Vanaf haar elfde verzint Heessels al haar eigen liedjes en verhalen. Na de theaterschool won ze het Amsterdams Kleinkunstfestival. Vervolgens heeft ze in talloze voorstellingen gespeeld waarvan ze er vele zelf bedacht heeft. Kiki Heessels was drie seizoenen geleden nog te zien in Het Oude Raadhuis met 'Van Hier tot Gunder'.

De Meerse kleine zaal

Zondag 14 april - 14:00 uur

www.demeerse.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie