Prijswinnaars in nieuwe serie Cruquiusconcerten

20 september 2013 om 00:00 Cultuur

CRUQUIUS - Met trots presenteert de stichting CruquiusConcerten kamermuziek op internationaal topniveau. Het is de stichting gelukt een gevarieerd programma samen te stellen met geweldige musici die prestigieuze prijzen hebben behaald.

Zo heeft de muziekliefhebber de mogelijkheid om op 26 oktober te komen luisteren naar het Navarra Quartet. Zij behaalde de 3e prijs van de Banff International String Quartet Competition 2013 gewonnen.

Prijswinnares violiste Maria Milstein, speelt 2 november samen met pianist Sander Sittig. Maria maakt deel uit van het Van Baerle Trio. Het trio dat onlangs ook een prestigieuze prijs van de ARD Competition in München heeft gewonnen.

De sopraan Gulnara Shafigullina heeft op zondag 30 september 2012 tijdens het 49e Internationaal Vocalisten Concours de eerste prijs in de categorie opera in de wacht gesleept. Na een indrukwekkend en spetterend optreden in de finale van dit belangrijke tweejaarlijks georganiseerde evenement. Gulnara komt op 16 november naar de Cruquius.

Het is zo maar een greep uit het brede aanbod van de CruquiusConcerten. Kaarten zijn verkrijgbaar www.CruquiusConcerten.nl of via de kassa van schouwburg De Meerse (023) 556 37 07.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie