Project Cover gaat XXL

23 september 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - Artquake geeft op zaterdag 28 september met Project Cover XXL lokaal talent een podium. Na veel succesvolle avonden in de kleine zaal gaat Project Cover voor deze XXL editie naar de grote zaal van Duycker. Verschillende lokale bandjes en singer/songwriters spelen hun muziek op drie verschillende podia in de zaal. Project Cover is een avond waar getalenteerde singer/songwriters uit de omgeving optreden. Ook komt er een professionele Red Hot Chili Peppers coverband om een optreden te geven. De deur opent om 20.30 uur.

Omdat dit een speciale editie is komt Arcadium spelen, een professionele Red Hot Chili Peppers tributeband. Gedreven door hun onvoorwaardelijke voorliefde voor de Peppers brengen zij een ode aan hun helden, vol passie en overgave. Met krakers als 'Califonication', 'Otherside' en 'Under the Bridge' zijn de shows van deze mannen een feestje van herkenning.

Amber & Jordy, een getalenteerd duo, speelt heerlijke 'Feel Good' muziek en kent elkaar al sinds de middelbare school. Ze zijn niet alleen goed in muziek maken maar hebben samen ook in verschillende musicals gespeeld, zoals Hair en The West Side Story.

Met een hart voor blues rockt de 5-koppige jongensband Jeez Louise al een tijdje. Het draait bij deze mannen om plezier te hebben door muziek te maken en dat aan de rest van de wereld te laten horen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie